Ресторан

Резервирај


Тимот на Винарија Стоби Ви стои на располагање за помош при организација на приватни настани, со бројни сугестии за типот на менито и соодветните вина кои можат да се вклопат во Вашиот буџет и време.
078 221 427


visit@stobiwinery.mk

ЗА

Ресторанот

Луксузен и полн со стил, ресторанот на Винарија Стоби е предодреден да стане центар на гастрономската култура во овој вински регион.

Капацитет

Ресторан –120 лица

Ресторан на отворено – 400 лица

Работно време

Ресторанот е отворен секој ден од 10-18h, или во други термини со претходна најава.

Ресторан

Мени

Погледнете го менито и одберете некои од нашите специјалитети

Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години законот им забранува консумирање на алкохол.