Latest Past Events

Дегустациона вертикала на Стоби Вранец Веритас!

Skopje Marriott Hotel Plostad Makedonija 7, 1000 Skopje

Ве покануваме на работилница на винаријата Стоби, прва вертикала во историјата на винаријата, каде ќе имате можност да се запознаете со огромниот потенцијал на оваа винска сорта и да дегустирате вина од различни берби на Vranec Veritas.

After work party со Стоби Куве во Барбакан бистро бар

Barbakan bul. 8 Septemvri / bul. Ilindenska, 1000 Skopje

Петок е! Ве очекуваме во Барбакан бистро бар за заедно да се опуштиме после успешно завршената работна недела! Во 17 часот да се оладиме со Стоби куве! Се гледаме!

Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години законот им забранува консумирање на алкохол.