Понуда на вински тури

Понудата на вински тури вклучува:

Стоби винска тура

Разглед на винаријата со стручен водич, дегустација на 4 од нашите најдобри вина и ладна закуска со галичко сирење и кашкавал и сувомеснати специјалитети.

Времетраење: 90 мин

 

Стоби еногастрономска тура

Разглед на винаријата со стручен водич, дегустација на вино, закуска со галичко сирење и кашкавал, домашна пита и макала, салата, главно јадење и десерт.

Времетраење: 120 мин

Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години законот им забранува консумирање на алкохол.