Свадба од соништата на нашиот имот

Со капацитет до 500 гости за седење и 1200 гости за стоење, шаторот на Винарија Стоби може да биде совршеното место за организација на Вашиот следен настан или венчавка.

Дали сте полнолетни?

На лицата помлади од 18 години законот им забранува консумирање на алкохол.