Традиционално

Mени

-Предјадење-

ОРДЕВЕР
(Пршута,чаден колбас,кулен,галички кашкавал и сирење)
ПИТА
(Домашна пита со праз и сирење сервирана со традиционален пинџур и макало)

-Салата-

МЕШАНА САЛАТА
(Зелка,морков,краставица,домат,цвекло,рукола)

-Главно јадење-

ТАВА „СТОБИ“
(Јунешко,Свинско,Пилешко месо со зеленчук и печурки на традиционален начин)

-Десерт-

Баклава

ВИНА

- Ркацители
- Шардоне
- Аминта
- Вранец Веритас

910 денари