Сира Барик

Арома: свежа, нагласена, со тонови на бобинки и нежна ванила.
Вкус: полн, кремаст и елегантен со благородни танини.

Уживајте во него на температура од 15-17°C со говедско, свинско, дивеч, полномасни сирења.

Жива, длабока и изразена рубин боја со силна глицеролска масленост. Погодно е и за подолго чување.